US ESPEREM AL PORTAL DE LA PAU!

Hola a tots i totes,

 Ja queden només 21 dies per la sortida i ja ho tenim gairebé tot enllestit!

 Alguns de nosaltres vam participar en l’edició anterior de la Barcelona World Race i la veritat que va ser una experiència inoblidable.

 Per aquesta edició ja tenim moltes ganes de començar!! Estem amb els últims preparatius, i tots els regatistes estem molt units, ens entenem molt bé i els vaixells estan responent de meravella. Esperem que el dia 31 faci un bon dia per gaudir d’una meravellosa sortida tots plegats. No us oblideu de venir a acomiadar-nos, ens farà molta il·lusió que estigueu amb nosaltres!  

 A partir d’aquest  divendres 12 de desembre estarem al Portal de la Pau, i sabem que molts de vosaltres ens vindreu a veure i començareu a treballar en el seguiment de la regata. Aquesta setmana comencen les proves del programa educatiu esperem que aprengueu moltes coses i que us ho passeu molt bé durant el seguiment.

 

Bernard Stamm, Jean Le Cam, Anna Corbella, Gerard Marín, Alex Thomson, Pepe Ribes, Jörg Riechers, Sébastien Audigane, Guillermo Altadill, José Muñoz, Didac Costa, Aleix Gelabert, Nandor Fa i  Conrad Colman., Bruno Garcia i Willy Garcia.

 

 

PROVES DE LA SETMANA

PRIMÀRIA:      Planeta Mar           Ésser humà        Navegació                                                         

SECUNDÀRIA: Planeta Mar           Ésser humà        Navegació 

 

Comentarios

La activitat que vam fer va ser la següent:
Ens vam repartir l'informació que cada un havia de buscar. Després, vam posar en comú l'informació, i vam dibuixar-la en forma d'esquema en la pissarra, amb l'ajud de tota la classe. Gràcies a l'aportració dels companys.
Aquest sistema, personalment, m'ha agradat mes fer-ho en parelles, que col·lectivament. Perqué gracies a això, he sapigut informació, que no hauria possat si ho haguèssim fet només dos persones.

M'ha cridat l'atenció que:

-Que sota l'aigua pugui arribar la llum solar.
-Que una planta tan necessària com la poseïdònia, estigui en perill d'extinció
-Que la majoria d'animals visquin sota terra.

Francesc Pérez i Paula Llor.

ELS EQUIPS PARTICIPEN A LA WORLD RACE
Com som un grup petit, i a quasi tots ens agradava el mateix vaixell, vam decidir seguir tota la classe a l'HUGO BOSS. Per mala sort, el dia 15 de Gener, quan vam anar al centre de la BWR a Barcelona, com no ens funcionava el wi-fi ens van comunicar allà que l'Hugo Boss va trencar el pal de l'IMOCA, i va tenir que retirar-se. Ara, cadascú te el seu vaixell preferi, per motius diversos.
En el cas de nosaltres dues, a la Soukaina li agrada molt el We Are Water i a mi, la Giada, m'agrada més el GAES, perquè es la única dona concursant aquest any a la BWR, i les noies ens recolzem entre nosaltres!
Així que molts ànims i molt bona sort a tots els grups, que la necessiteu!

SOUKAINA SRIHNI I GIADA BEAN

Des de la nostre opinió, no sabiem que era el IMOCA 60 i tampoc les seves parts, coneixiem embarcacions pero aquesta no. En una de les practiques vam haber de buscar les seves parts, una vegada feta la busqueda vam descobrir parts que no sabiem.
L'IMOCA tambe funciona amb energies renovalbles i les vam buscar.Vam fer unes exposicions per explicarles, i vam veure que casi tot funcionaba amb diferents energies renovables, com; plaques solars, hidraulica,aerogenerador...
En la visita cap a BWR no ens imaginavem que el IMOCA podria ser haigi, cadascun tenia una vista i pensament diferent sobre el vaixell.

Danil Demyanov i Hanna Hartwig.