SABEU QUE VOL DIR NAVEGAR EN MODE FANTASMA?

Neutrogena i Cheminées Poujoulat naveguen junts a l'oest de l'anticicló de Santa Helena. Cheminées es veurà obligat a prendre decisions a cegues sense saber que estarà fent el seu principal competidor, Neutrogena que navega tot el dia d'avui de Mode fantasma!

Neutrogena ha decidit utilitzar la manera oculta, aquest manera permet desaparèixer del seguiment i de la classificació durant 24 hores. Però per motius de seguretat,només la direcció de la regata seguirà rebent dades de posició del vaixell cada 30 minuts.

Tots els vaixells de la Barcelona World Race poden decidir posar-se en manera fantasma i ho poden fer en els 5 trams següents:

Estret de Gibraltar - Equador

Equador – Cap de la Bona Esperança

Cap de la Bona Esperança - Cap de Hornos

Cap de Hornos -Equador

Equador –Estret Gibraltar

El Vaixell apareixerà en les classificacions amb l'estatus Manera oculta i es veurà a la classificació en l'última posició que estava abans de posar-se en manera oculta.

Quan finalitza la manera oculta, reapareixeran les classificacions amb les posicions actuals.

Aquesta manera els permet que els altres no vegin l'estratègia que seguiran durant un dia!

Comentarios

Imagen de RB4 Santa Coloma

Aquesta tarda he rebut uns correus d'alguns alumnes dient-me que havien entrar al leader-board per copiar les coordenades i afegir-les al seu mapa i que davant del Neutrogena posava STM. Estaven encuriosits amb el que volia dir i, després de la notícia d'ahir de l'Hugo Boss, es temien el pitjor. Això del mode fantasma ens sembla una bona manera de jugar les seves cartes en la competició i li dona un misteri molt interessant a tot plegat.

Hola a tots!
Sort de llegir la vostra aportació al respecte, perquè vam estar buscant què volia dir mode fantasma i no vam trobar cap explicació de quan, com i perquè es podia utilitzar per la xarxa! el que va fer molta gràcia als alumnes és que els seus mòbils també podien entrar en mode fantasma....

Hola a tots!
Sort de llegir la vostra aportació al respecte, perquè vam estar buscant què volia dir mode fantasma i no vam trobar cap explicació de quan, com i perquè es podia utilitzar per la xarxa! el que va fer molta gràcia als alumnes és que els seus mòbils també podien entrar en mode fantasma....

Imagen de projecteventall

A les instruccions de navegació de la BWR, apèndix 10 ho explica:
GHOST MODE
Aquest estat fa que el vaixell desaparegui del buscador i de la classificació durant 24 hores . Encara que,per raons de seguretat , gestió de carreres emetrà la posició cada 30 minuts . També per raons de seguretat , quan els vaixells estan en mode fantasma que han de mantenir l'AIS.
La regata es divideix en 5 parts. En cada part , el vaixell pot desaparèixer 24 hores consecutives.
- Estret de Gibraltar- Equador
- Equador - Cap de Bona Esperança
- Cap de Bona Esperança - Cap de Forns
- Cap de Forns -Equador
- Equador - Estret de Gibraltar

Per posar-se en mode fantasma, els vaixells ho han de sol•licitar a la Direcció de la Carrera almenys amb 12 hores d'antelació. El comandament confirmarà la recepció de la sol•licitud.
Quan estigui en aquest mode, el vaixell apareixerà al buscador en la darrera posició que tenia abans de posar-s'hi . Quan el mode fantasma finalitza , el rànquing reapareixerà amb posicions actualitzades.