MISSATGE DE WE ARE WATER!

Bon dia a tots,


No sóc dels que compte els dies, almenys procuro no fer-ho obsessivament. Bastant tinc amb el cafè salat, les magdalenes atomitzades i el regust barrejat de la cullera amb una conserva d'ànec d'ahir, el te de la tarda i la llet condensada amb cereals de mitjanit. Bé, al que anava. Intento no comptar els dies igual que intento no comptar les milles excessivament, o almenys relativitzar la seva importància. Però aquesta nit m'ha vinguts a la ment un pensament, una cosa que per si sola ja podria ser notícia. El temps que portem de regata és el mateix en què s'ha preparat el nostre bon We Are Water, comptat grosso modo, sense comptar dia a dia.


Ho destaco, sobretot, perquè cada dia de regata no deixa de sorprendre'm la quantitat de treball ben fet pel nostre equip tècnic. Al setembre el vaixell estava en sec i no començarem a fer res fins a mitjans de mes. A l'octubre vam començar a treballar al màxim; o millor dit, van començar els esforçats i impagables preparadors i tècnics externs. Els altres equips de la FNOB també ajudaven com podien. Entendreu llavors que no ens enfadem molt si el One Planet, One Ocean & Pharmaton ens retalla milles, oi?


Quan ara recordo els dies que baixava de l'hospital a la base amb moto, i en el que anava pensant sota el casc... No m'ho puc creure!


Em falten paraules d'agraïment, però em sobren ganes de no defraudar a l'equip, ni a tots els que han fet possible la nostra participació.

Molt contents de estar en quarta posició a la Barcelona World Race .. us deixo amb les proves d'aquesta setmana!

Bruno Garcia - We are Water 54°27.33'S 98°33.85'W 

 

PROVES DE LA SETMANA:

Primària:  Planeta mar   Ésser humà  Navegació 

Secundària:  Planeta mar Ésser humà  Navegació