MISSATGE DE NEUTROGENA!

Bon dia a tots!

Les onades han augmentat d'alçada, el vent d'intensitat i el soroll dins en decibels. L'Índic ens recorda qui mana aquí, i que les altes pressions són només respirs i treves que et regala el teu adversari perquè agafis forces.

Ahir em va arribar un correu electrònic del meu fill Willy, em desitjava sort i al mateix temps em deia que viatjava cap a la Xina per incorporar-se a la tripulació del Mapfre en la Volvo Ocean Race.

Possiblement sigui el cansament o potser que m'estic fent vell, però el cas és que estic emocionat en veure que aquest xaval que fa poc aprenia a navegar en Optimist, que escoltava històries de regates oceàniques mentre menjàvem, i que no parava de preguntar si havia vist balenes i dofins cada vegada que arribava d'una regata... ara ell aconsegueix un dels somnis de tot navegant, donar la volta al món...

Els pares tenim l'obligació i el plaer d'ajudar a què els nostres fills compleixin els seus propis somnis, però si aquests són els mateixos que tu tenies a la seva edat i a més ho aconsegueixen, llavors això és orgull.

Sort Mapfre, sort Willy.

Gaudiu amb les proves d’aquesta setmana!

 

Guillermo Altadill  42°00.04'S 86°04.94'E

 

PROVES DE LA SETMANA:

Prova 6 per  primària:                  Planeta mar       Ésser humà        Navegació

Prova 6 per secundària:               Planeta mar       Ésser humà        Navegació