Missatge de GAES, centres auditius!

Bon dia nois i noies,

El GAES ja està de tornada a l'hemisferi nord i, com no, ho hem celebrat amb l'últim dels tres festins que teníem preparats (equador de baixada, Hornos i equador de pujada). El menú deliciós ha constat de pernil Enrique Tomas, formatge manxec, panets i ampolleta de vi Ribera del Duero... A més, hem tingut la visita d'un curiós vaixell, que ha aparegut de sobte darrere d'un núvol, i per un moment hem pensat que transportava el Big Ben... A hores d'ara, potser siguin al·lucinacions. És el primer vaixell que veiem de prop des de fa... mmmhh... ja no ho recordo... des de fa molt.

Ens acompanyen també diversos tipus d'aus, que utilitzen el GAES com amagatall, així els peixos no les veuen, i quan aquests salten fora de l'aigua, les aus els enxampen al vol. És un espectacle que ens distreu durant el dia. Una altra cosa bona de les calmes equatorials són les dutxes d'aigua dolça, aquests dies no falten i no en deixem passar cap.

Seguim rumb Nord esperant tocar aviat els alisis del NE i intentant retallar milles al Neutrogena.

Avui us enviem les últimes fitxes, però això no significa que la regata acabi aquí, us anirem informant i proposant noves activitats fins la nostre arribada a Barcelona!

Anna Corbella 08°04.15'N 30°22.58'W

 

PROVA 12

Primària:         Planeta mar   Ésser humà    Navegació

Secundària:     Planeta mar   Ésser humà    Navegació