Revista EL TINTER especial Barcelona World Race

La revista de  l'Antina d'aquest curs és una fantàstica mostra del nostre Projecte L'ANTINA DÓNA LA VOLTA AL MÓN.Felicitats a tots els que han fet possible l'aventura. 

I FESTA DE LA VELA

Un dia esplèndid de vela, emoció a flor de pell. El dia 17 de juny vam celebrar la PRIMERA FESTA DE LA VELA posant, així, punt i final al Projecte BWR: L'ANTINA DÓNA LA VOLTA AL MÓN, amb una jornada de navegació  del alumnes de  6è amb els seus pares, sortint tots plegats  a navegar!  Va ser la nostra manera de gaudir del premi que va guanyar l’Elba Martínez a  la mostra de pòsters Oceà Viu Planeta Viu.

PRESENTACIONS DELS EQUIPS

Els nens i nenes de quart a classe d'informàtica han preparat unes presentacions dels equips de la BWR, els han quedat molt bé! Mireu!!Míriam Calsina

NAVEGUEM PER INTERNET

Els de tercer i quart hem navegat per la pàgina oficial de la Barcelona World Race i pel seu bloc, i també pel bloc del projecte de l'escola. Hem pogut veure totes les coses que havíem fet nosaltres, els companys i companyes de l'escola i la resta d'escoles que ha participat en el projecte.Míriam Calsina, Dolors Hidalgo, Carme Jacas i Montse Espinosa.

Acabem els projectes del la BWR!!!!!!!

Avui hem presentat els projectes realitzats sobre la BWR. Han quedat molt bé. Maquetes d'Imoca 60, jocs de taula, contes inventats, murals, ... La BWR vista des de tots els angles.

Els alumnes opinen

Els alumnes de cinquè de l'Escola Rosella opinen sobre el projectehttps://youtu.be/CZyNEBazvyI 

Valoracions de la BWR

La valoració que podem fer de tot el treball en aquest projecte educatiu de la Barcelona World Race és molt positiva. Estem molt contents de la participació de tot el nostre claustre i alumnat tot i que va costar engrescar-los en un primer moment. Suposem que la gran quantitat de material i activitats a realitzar va ésser el punt complicat que va costar engegar. En alguna ocasió per despistes no es va penjar al bloc i a la pàgina web del centre certes activitats realitzades però en general es va poder aconseguir.

SEGURETAT A BORD

Per acabar el projecte de la Barcelona World Race, els de cicle superior, hem parlat de la seguretat a bord d'un Imoca60 i de les actuacions que s'han de seguir a l'hora d'abandonar un vaixell.Hem practicat els protocols d'emergència a la classe. Com que no teníem armilla ni arnés de seguretat, ens hem posat unes armilles que tenim per fer esport.

FEM LA TAPA

Aquesta setmana, ja que s'està acabant el curs, els nens i nenes de cicle mitjà hem fet la tapa del Projecte de la Barcelona World Race. Durant tot aquest curs hem treballat la regata i ara que estem acabant i hem de tancar el projecte, hem fet una tapa per recollir la feina feta. La tapa l'hem fet utilitzant el processador de textos de l'ordinador, així hem practicat! Míriam Calsina, Carme Jacas, Montse Espinosa i Dolors Hidalgo

HEMISFERI SUD I L’ANTARTIDA !!!

1.    En els cursos  de primer i tercer vàrem  passar i fer el seguiment dels resum de la setmanals, que van ser molt interesants i il·lustratius. 2.    Alumnes de primer, estudien i expliquen les diferents fitxes i temàtiques de “planeta mar”, alguns ho fan tan be, que els hi ajuda a aprovar el trimestre, Visca!!, Encara ens falten més fitxes que anirem fent al llarg del curs. 3.    Cabo de Hornos: emocions fortes, tornem al seguiment intens, comencem a valorar com els hi va a cada embarcació.Amb els aumnes de tercer, cada u resumeix i explica als companys una fitxa de cada apartat.

Páginas