HUGO BOSS TRENCA EL PAL!

Pepe Ribes i Alex Thomson, skippers del vaixell Hugo Boss de la Barcelona World Race, van trencar el pal aquesta nit a les 21:02 GMT.

El vaixell navegava a través en condiciones moderades quan van tenir una fallada de l'aparell i el pal va caure per la borda i es va trencar.

Això significa que Hugo Boss, un gran equip, tenen que abandonar la seva praticipació a la Barcelona World Race 2014-2015. l'equip de terra està avaluant en aquests moments com portar el vaixell al punt de recalada més proper, probablement serà el Salvador, que suposa una distància considerable respecte la posició del vaixell.

Us deixo amb unes paraules de Stewart Hosford, Managing Director d'Alex Thomson Racing Team:

“Després d'un començament tan prometedor de la Barcelona World Race, això és un gran xoc. Ens hem estat preparant per a aquesta regata durant més d'un any, però desafortunadament en la vela oceànica aquest tipus d'avaries succeeixen de vegades. Ara només vull que els skippers es posin fora de perill i reconèixer que ells i l'equip estan molt disgustats pel que ha passat, i agrair al nostre equip i als nostres partners pel seu suport. Alex i Pepe estaven fent un treball superb en aquesta regata i després d'haver parlat amb tots dos, puc dir que estan desolats perquè aquesta fallada de l'aparell hagi acabat amb la seva regata”.