Ens visita a l'Institut el DIDAC COSTA.

Els grups de seguiment opinen sobre la visita del DIDAC G3 4ESOALa xerrada ens l’ha fet el tripulant Dídac Costa del vaixell One Planet, One Ocean & Pharmaton.La xerrada ha estat molt bé, ja que el Dídac ens ha ensenyat, amb l’ajuda d’un PowerPoint, totes les característiques de la regata, començant pel vaixell, després la ruta. També ens ha portat exemples de les coses que fan servir i de la seva alimentació. Ens ha portat una part del seu equipatge i també ha cuina arròs, “pollastre amb chili” que mengen quan estan al vaixell. Ho ha cuinat a classe amb un fogonet. Per acabar hem fet el torns de preguntes, on hi destaquem que no cobren molt per fer la regata. El premi és honorífic, per exemple, acabar ja és un premi.

Comentarios

Imagen de sitorrelles

Avui ha vingut en Didac, un participant de la Barcelona World Race 2014.

Personalment ens ha semblat molt interesant ja que hem pogut escoltar de viva veu com es vius aquesta esperiència.
A més ens ha mostrat alguns objectes utilitzats com: el tipus de menjar que menjen, la roba que porten... i sobretot ens ha respós a tots els duptes que teniem.

Imagen de sitorrelles

Xerrada B.W.R. 2014 DIDAC COSTA
Per començar, ens ha posat un “Power Point” per explicar-nos com es preparen els navegants per fer la regata. També ens ha ensenyat la roba i un company he tingut el privilegi de provar-se-la.
A continuació ens ha ensenyat la ruta que fan els navegants i els components del vaixell. Després, ens ha deixat provar el “deliciós” menjar deshidratat que han de menjar durant la regata.
Finalment, ens ha agradat molt la xerrada ja que ha sigut molt amena i agraïda, i el Dídac ha sigut molt simpàtic amb nosaltres.

Imagen de sitorrelles

Visita del Didac Costa
El dilluns, 24 de Novembre, va venir el Dídac, un home bastant ficat en el món de la vela i un dels pròxims participants de la Barcelona World Race, aquesta visita ens va entusiasmar, principalment, per el fet de saber, que aquest noi participés en una regata, que més aviat era un repte gegant. Costa de creure com aquesta gent tan atrevida i sobretot valenta, es prepara durant mesos i anys per donat una volta al món amb un vaixell de vela sense motor.
Un altre punt que ens va agradar conèixer i provar, va ser la mostra de tipus de menjar amb el que s’havien d’alimentar durant tres mesos.
I per finalitzar ens va mostrar i deixar la roba que utilitzaven sobretot en els moments més freds d’aquest llarg viatge.