Els alumnes de 1r ESO de l'Escola Pia Luz Casanova a l'abordatge!!!

Presentació del grup de 1r d'ESO de l'Escola Pia Luz Casanova

Hola a tothom ! Som els alumnes de 1r d'ESO de l'Escola Pia Luz Casanova, i aquest és el nostre primer viatge amb la BWR. Una salutació a tots els altres grups. A l'abordatge !!!!

Comentarios

Imagen de Col.legi M Janer

Hola,
Som els alumnes de 2n d'ESO del Col.legi M Janer d'Andorra, en estem preparant per donar la nostra primera volta al món, estem molt emocionats !!!!

Molta sort a tots.

Imagen de EASE ENCAMP

Hola, som l’Aaron, el Nico, el Toni, el Cristian i el Marc de l’aula oberta de l’escola andorrana d’Encamp. Des de fa uns dies hem començat a fer el seguiment de la Barcelona World Race. Per ara hem estudiat quin recorregut faran i hem fet amb una fullola de 2 m per 1 m un mapa del món pintat amb pintura, hem posat velcro pel recorregut que faran i hem fet uns vaixells de fusta per fer veure que són els vaixells de la Barcelona World Race. També ens han fet una xerrada sobre les característiques d'aquests vaixells i hem après com s’organitzaven els participants. Hem fet dos murals sobre la Barcelona World Race, un amb els vaixells i l’altre amb els perills que es poden trobar els participants fent la volta al món en vela.