VINE A REBRE AL CHEMENIÉES POUJOULAT!

Si les previsions es compleixen, Bernard Stamm i Jean Le Cam, el duo franc suís podrien creuar la línia d'arribada de la volta al món el proper dimecres, dia 25 de març, al migdia.

VEN A VER LA LLEGADA CHEMINÉÉS POUJOULAT EL PORTAL DE LA PAZ

Si las previsiones se cumplen, Bernard Stamm y Jean Le Cam, el dúo franco suizo podrían cruzar la línea de llegada de la vuelta al mundo el próximo miércoles, día 25 de marzo, al mediodía

LA BARCELONA WORLD RACE AMB EL DIA MUNDIAL DE L'AIGUA

DIUMENGE 22 DE MARÇ ÉS EL DIA MUNDIAL DE L'AIGUA!

Ya tenemos finalistas de la Muestra de Pósters Océano Vivo Planeta Vivo

Des de la organización queremos dar la enhorabuena a todos los finalistas de la Muestra de Pósters Océano Vivo, Planeta Vivo.

Us esperem a les activitats de la 2a Conferència Internacional de Recerca Oceanogràfica

Us convidem a participar en els actes organitzats per al públic en general amb motiu de la 2a Conferència Iternacional de Recerca Científica

Os esperamos en las actividades de la 2ª Conferencia Internacional sobre Investigación Oceánica

Os invitamos a participar en los actos organizados para el público en general con motivo de la 2ª Conferencia Internacional sobre Investigación Oceánica.

L'EQUIP SPIRIT OF HUNGARY NETEJA ELS OCEANS!

Costa d'imaginar que quan navegues per oceans llunys de la costa el que et puguis trobar primer siguin bosses, llaunes, caps, peces i no aigua plena de vida!

DEMÀ ARRIBEN ONE PLANET ONE OCEAN & PHARMATON I WE ARE WATER!

Vine a rebre a One Planet, One Ocean & Pharmaton i We are Water demà dimecres 8 d'abril al Portal de la Pau!

¡VEN A RECIBIR A ONE PLANET, ONE OCEAN & PHARMATON Y WE ARE WATER!

¡One planet, one ocean & Pharmaton y We are Water llegaran a barcelona mañana miércoles 8 de abril de 2015 sobre la tarde/ noche!

El Programa Educatiu a l'Espai Terra de TV3

Avui dijous a les 13: 25h al programa "Espai Terra" de TV3 es parlarà del programa educatiu Seguint la Barcelona World Race. Tomàs Molina, presentador del programa, juntament amb Natalia Via-Dufresne, medallista olímpica, conversaran amb Llum Romero, professora de l'INS Front Marítim de Barcelona.

Páginas